08-756 73 00
info@svenskastengruppen.se
Offertförfrågan

VÅRA SHOWROOM

Täby

Ritarslingan 3
187 66 Täby

08-756 73 00(knappval 1)
info@svenskastengruppen.se

Stockholm

Birger Jarlsgatan 88
114 20 Stockholm

08-756 73 02(knappval 2)
info@svenskastengruppen.se

 

Öppettider
Måndag – Torsdag: 7-18
Fredag: 7-16
Lördag: 10-15
Söndag: STÄNGT

 

Öppettider
Måndag – Torsdag: 11-18
Fredag: 11-16
Lördag: STÄNGT
Söndag: STÄNGT

Om oss Svenska Stengruppen AB

Vi är ett etablerat familjeföretag i stenbranschen som har haft försäljning av sten sedan år 2005 och har högsta kreditvärdighet (UC). Entreprenaden var det som startade hela företaget år 1985 och några år senare öppnade vi en butik för försäljning av sten. Vi är ett företag som specialiserat oss på att sälja, leverera och montera såväl natursten som betongsten till offentlig samt privat miljö både utomhus och inomhus. I slutet av 2020 lade vi ner vår entreprenad och valde att satsa helhjärtat på försäljning av våra produkter och tillverkning av bänkskivor!

Vår historia – Verksamma sedan 1985

I september 2012 flyttade vi till en större lokal, även den här butiken i Arninge, Täby. Den nya anläggningen är mer anpassad för vår verksamhet och vi har vår moderna verkstad i samma inhägnad som butiken vilket underlättar vår hantering med stenbänkskivor. I samband med att vi flyttade till större lokaler blev vi återförsäljare av kakel, klinker och badrumsinredning från några av Nordens största leverantörer. De leverantörer vi jobbar med är Bricmate, Marrakech Design, Konradssons Kakel och Temal. Vi kan därför erbjuda er som kund ett bredare sortiment där ni kan köpa allt till ert badrum eller kök från ett enda ställe, helt enkelt en komplett butik när ni ska renovera eller köpa nytt!

I slutet av sommaren 2017 öppnade vi även vårt showroom på Birger Jarlsgatan 88 i Stockholm. Här kan du som kund kika på vårt utbud av bänkskivor samt naturstensplattor för golv- och vägg.

Vår vision

Bolaget är ett av få företag på marknaden som har utomhussten från de tre största stentillverkarna här i Sverige. Prisvärda produkter och förstklassig service är något vi alltid strävar efter att vara bäst på.

Tveka inte att fråga oss om råd och tips!

 

Varför välja Svenska Stengruppen?

Vi på Svenska Stengruppen är ett familjeföretag som erbjuder personlig service och högkvalitativa stenprodukter för både inomhus- och utomhusmiljöer. Genom att välja Svenska Stengruppen kan man förvänta sig följande fördelar:

Vi är ett familjeägt företag som värdesätter relationen med våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda personlig service och skapa en trygg och tillfredsställande upplevelse för varje kund. Genom att vara en del av Family Business Network (FBN) har vi även tillgång till resurser och kunskap som är specifikt anpassade för att stödja familjeföretag.

Vi förstår vikten av konkurrenskraftiga priser och strävar alltid efter att erbjuda de bästa priserna på marknaden. Genom att hålla oss uppdaterade om marknadens priser och förhandla med våra leverantörer kan vi erbjuda prisvärda alternativ för våra kunder.

Vi prioriterar kvalitet och levererar högkvalitativa stenprodukter som uppfyller kundernas förväntningar. Vi erbjuder ett brett sortiment av natursten och betongsten som har noggrant utvärderats för att säkerställa högsta kvalitet. Genom att välja oss kan du vara säker på att få produkter av hög kvalitet till ditt projekt.

Vi sätter kundens tillfredsställelse i fokus och strävar efter att vara tillgängliga, professionella och pålitliga. Vårt dedikerade team av specialister finns tillgängliga för att ge råd och vägledning, och vi arbetar för att skapa en positiv och tillfredsställande upplevelse för varje kund.

Sammanfattningsvis får du genom att välja Svenska Stengruppen fördelarna med ett familjeföretag som erbjuder personlig service, konkurrenskraftiga priser, högkvalitativa produkter och en pålitlig och professionell upplevelse. Vi har erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner och skapa vackra och hållbara utemiljöer.