08-756 73 00
info@svenskastengruppen.se
Offertförfrågan

Täby – Showroom

Ritarslingan 3
187 66 Täby

08-756 73 00(knappval 1)
info@svenskastengruppen.se

Öppettider
Måndag – Torsdag: 7-18
Fredag: 7-16
Lördag: 10-15
Söndag: Stängt

Stockholm – Showroom

Birger Jarlsgatan 88
114 20 Stockholm

08-756 73 02(knappval 2)
info@svenskastengruppen.se

Öppettider
Måndag – Torsdag: 11-18
Fredag: 11-16
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Om oss Svenska Stengruppen AB

Vi är ett etablerat familjeföretag i stenbranschen som har haft försäljning av sten sedan år 2005 och har högsta kreditvärdighet (UC). Entreprenaden var det som startade hela företaget år 1985 och några år senare öppnade vi en butik för försäljning av sten. Vi är ett företag som specialiserat oss på att sälja, leverera och montera såväl natursten som betongsten till offentlig samt privat miljö både utomhus och inomhus. I slutet av 2020 lade vi ner vår entreprenad och valde att satsa helhjärtat på försäljning av våra produkter och tillverkning av bänkskivor!

Vår historia – Verksamma sedan 1985

I september 2012 flyttade vi till en större lokal, även den här butiken i Arninge, Täby. Den nya anläggningen är mer anpassad för vår verksamhet och vi har vår moderna verkstad i samma inhägnad som butiken vilket underlättar vår hantering med stenbänkskivor. I samband med att vi flyttade till större lokaler blev vi återförsäljare av kakel, klinker och badrumsinredning från några av Nordens största leverantörer. De leverantörer vi jobbar med är Bricmate, Marrakech Design, Konradssons Kakel och Temal. Vi kan därför erbjuda er som kund ett bredare sortiment där ni kan köpa allt till ert badrum eller kök från ett enda ställe, helt enkelt en komplett butik när ni ska renovera eller köpa nytt!

I slutet av sommaren 2017 öppnade vi även vårt showroom på Birger Jarlsgatan 88 i Stockholm. Här kan du som kund kika på vårt utbud av bänkskivor samt naturstensplattor för golv- och vägg.

Vår vison

Bolaget är ett av få företag på marknaden som har utomhussten från de tre största stentillverkarna här i Sverige. Prisvärda produkter och förstklassig service är något vi alltid strävar efter att vara bäst på.

Tveka inte att fråga oss om råd och tips!