08-756 73 00
info@svenskastengruppen.se
Offertförfrågan

Utforska vårt showroom i Täby – Svenska stengruppen

Välkommen till Svenska stengruppen i Täby, din portal till naturlig skönhet och exklusiva stenprodukter. Upptäck vårt fantastiska showroom och låt oss guida dig genom en värld av möjligheter.

Stockholm

Ritarslingan 3
187 66 Täby

08-756 73 00(knappval 1)
info@svenskastengruppen.se

Öppettider

Måndag – Torsdag: 7-18
Fredag: 7-16
Lördag: 10-15
Söndag: STÄNGT

Oavsett om du är privatperson eller tillhör en BRF som behöver hjälp så finns vi här för er! Kontakta oss för mer information info@svenskastengruppen.se
eller ring oss 08-756 73 00 Vi hjälper dig hela vägen! Du är varmt välkommen!

dekon stenprov stockholm

Förvandla ditt hem med Svenska stengruppens unika stenprodukter

Vår kollektion av stenmaterial för inredning är unik och i världsklass. Vare sig du drömmer om en elegant marmorbar i köket, en vacker kvartsbänkskiva i badrummet eller en stilfull granitgolv i vardagsrummet, så har vi det perfekta materialet för dig.

stenskiva kok showrrom stockholm

Utforska vårt exklusiva utbud i Täby showroom

I vårt showroom i Täby kan du se och känna på våra stenprodukter i verkliga projekt och miljöer. Låt dig inspireras av våra skräddarsydda lösningar och vårt dedikerade team som hjälper dig att förverkliga dina inredningsdrömmar.

svenska stengruppen taby

Skapa drömhemmet med Svenska stengruppen i Täby

Vi förstår att ditt hem är en förlängning av dig själv, och vi hjälper dig att göra det vackraste av alla. Med vårt stenmaterial kan du skapa en atmosfär av naturlig skönhet och elegans som varar livet ut.

svenska stengruppen taby

Din väg till naturlig skönhet: Besök oss i Täby idag!

Din resa mot ett vackrare hem börjar här hos oss i Täby. Besök oss idag och låt oss tillsammans förvandla dina inredningsdrömmar till verklighet. Välkommen till Svenska stengruppen showroom i Täby, där naturlig skönhet blir en del av ditt liv.