08-756 73 00
info@svenskastengruppen.se
Offertförfrågan

Utforska vårt Showroom på Östermalm – Svenska Stengruppen

Välkommen till Svenska Stengruppen på Östermalm, din port till tidlös skönhet och exklusiva stenprodukter. Upptäck vårt imponerande Showroom och låt oss guida dig genom en värld av möjligheter.

Stockholm

Birger Jarlsgatan 88
114 20 Stockholm

08-756 73 02(knappval 2)
info@svenskastengruppen.se

Öppettider

Måndag – Torsdag: 11-18
Fredag: 11-16
Lördag: STÄNGT
Söndag: STÄNGT

Oavsett om du är privatperson, företag eller BRF som behöver hjälp finns vi här! Kontakta oss för mer information info@svenskastengruppen.se  eller ring oss 08-756 73 00
Vi hjälper dig hela vägen! Du är varmt välkommen!

svenska stengruppen showroom ostermalm

Skapa tidlös skönhet med Svenska Stengruppen på Östermalm

Vår kollektion av stenmaterial för inredning är unik och i världsklass. Oavsett om du drömmer om en elegant marmorbar i köket, en vacker kvartsbänkskiva i badrummet eller ett stilfullt granitgolv i vardagsrummet, så har vi det perfekta materialet för att skapa tidlös skönhet i ditt hem.

stenprover dekton showroom ostermalm

Upplev vårt exklusiva sortiment på Östermalm Showroom

I vårt Showroom på Östermalm kan du se och känna på våra stenprodukter i verkliga projekt och miljöer. Låt dig inspireras av våra skräddarsydda lösningar och vårt dedikerade team som hjälper dig att förverkliga dina inredningsdrömmar.

stenskivor showroom ostermalm

Ditt drömhem väntar på dig hos Svenska Stengruppen på Östermalm

Vi förstår att ditt hem är en förlängning av dig själv, och vi hjälper dig att skapa den tidlösa skönheten du förtjänar. Med våra stenmaterial kan du skapa en atmosfär av elegans och tidlös skönhet som kommer att bestå genom tiderna.

stenskivor showroom stockholm

Besök oss på Östermalm för naturlig skönhet idag!

Din resa mot ett vackrare hem börjar här hos oss på Östermalm. Besök oss idag och låt oss tillsammans förvandla dina inredningsdrömmar till verklighet. Välkommen till Svenska Stengruppen showroom på Östermalm, där tidlös skönhet blir en del av ditt liv.